Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 23/03/2018 - 25/03/2018
09:00 - 12:00

Τοποθεσία
Συνεδριακό Κέντρο Μετσόβου "Διάσελο"

Κατηγορία


Το διεθνές συνέδριο ALPIC 2018 διοργανώνεται για 8η φορά στη χώρα μας και αναφέρεται στα θεματικά πεδία της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής φαρμακολογίας. Απευθύνεται σε επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που ασχολούνται κλινικά ή ερευνητικά με θέματα σχετικά με τη θρόμβωση και τα αντιθρομβωτικά φάρμακα. Στο ALPIC 2018 θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα συζητηθούν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στη θρόμβωση και την αντιθρομβωτική αγωγή. Επίσης θα δοθούν απαντήσεις σε δυσεπίλυτα ερωτήματα που αφορούν στην πρόληψη της θρόμβωσης και στην ορθή χρήση των αντιθρομβωτικών φαρμάκων στην καθημερινή κλινική πράξη.

Διοργανώνεται από την διεθνή Επιστημονική Εταιρεία ‘European and Mediterranean League Against Thrombotic Diseases (EMLTD)’ υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και του Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή (ΙΜΕΘΑ), και έχει εγκριθεί από τη Διεθνή Εταιρεία Θρόμβωσης και Αιμόστασης (International Society on Thrombosis and Haemostasis; ISTH).

Υπεύθυνοι της διοργάνωσης του συνεδρίου είναι οι καθηγητές κ. Αλέξανδρος Τσελέπης και Ιωάννης Γουδέβενος, μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του Ερευνητικού Κέντρου Αθηροθρόμβωσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

 

Website: www.alpic2018.gr

Email Επικοινωνίας: Κα Eλισάβετ Κώστα elsa@conferre.gr

Πρόσθετες πληροφορίες


Κόστος συμμετοχής:


Συνημμένα αρχεία:
  1. ALPIC 2018 PROGRAMME