Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 01/06/2018 - 02/06/2018
09:00 - 14:00

Τοποθεσία
Τμήμα Μαθηματικών - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Κατηγορία


Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, διοργανώνει το 2o Συνέδριο Νέων Ερευνητών στους Κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης στα αντικείμενα:

Μαθηματική Ανάλυση, Άλγεβρα, Γεωμετρία, Πιθανότητες, Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα, Αριθμητική Ανάλυση, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, Θεωρητική Πληροφορική.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στους χώρους του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις 1 και 2 Ιουνίου 2018.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να δοθεί το βήμα στους νέους ερευνητές να παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, να ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα των συναδέλφων τους, να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις με νέους αλλά και έμπειρους ερευνητές ή ακόμη και να θέσουν τα θεμέλια μιας πιθανής μελλοντικής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος της τελευταίας εφταετίας, οι Υποψήφιοι Διδάκτορες, οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης της τελευταίας πενταετίας, στα παραπάνω αντικείμενα και κλάδους της Μαθηματικής Επιστήμης, να υποβάλουν μέχρι 2 Μαΐου 2018, μέσω του Ιστότοπου του Συνεδρίου  τη Δήλωση Συμμετοχής . Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομιλητές, παρακαλούνται να υποβάλλουν την Περίληψη της Εργασίας που θα παρουσιάσουν, στο σχετικό πεδίο που θα βρουν στη φόρμα της Δήλωσης Συμμετοχής

Η συμμετοχή στο Συνέδριο δεν απαιτεί έξοδα εγγραφής. Η καλύτερη οργάνωση του Συνεδρίου θα διευκολυνθεί με την άμεση συμπλήρωση της Φόρμας Προεγγραφής

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η Οργανωτική Επιτροπή

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Τμήμα Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κόστος συμμετοχής:

Σχετικός σύνδεσμος: https://sites.google.com/view/math-uoi-gr-conf-20180601/


Στοιχεία Επικοινωνίας

Πρόσωπο ή Υπηρεσία: Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου: mathconf@cc.uoi.gr


Συνημμένα αρχεία:
  1. afisa-math