Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/05/2019 - 19/05/2019
15:00 - 18:00

Τοποθεσία
Κτήριο Εργαστηρίου Ανατομίας και Αμφιθέατρο ΠΓΝ Ιωαννίνων

Κατηγορία


Σε συνέχεια του επιτυχημένου προηγούμενου Σεμιναρίου μας που έλαβε χώρα το 2018, σας προσκαλούμε στο 3ο Σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Μαΐου 2019.

Οι διαλέξεις θα δοθούν στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝ Ιωαννίνων και θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι φοιτητές όλων των ετών.

Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο της Ανατομίας και θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι εγγεγραμμένο φοιτητές.

Το 3ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, απευθύνεται σε φοιτητές της Ιατρικής οι οποίοι επιτυχώς έχουν περάσει το Μάθημα της Ανατομίας ΙΙ και επιθυμούν να συμμετάσχουν ενεργά στο επιτυχημένο, εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που εφαρμόζεται στο Εργαστήριο Ανατομίας-Ιστολογίας-Εμβρυολογίας, του Τμήματος Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η εμβάθυνση των γνώσεων της Ανατομίας, μέσα από την «ενεργό μάθηση», των φοιτητών μας, που συμμετέχουν είτε ως εκπαιδευτές είτε ως εκπαιδευόμενοι.

 

Υπεύθυνη διοργάνωσης

Αντωνία Χαρχαντή

 

Διευθυντής του Εργαστηρίου

Παναγιώτης Καναβάρος

 

« Μαθαίνω…διδάσκοντας – Διδάσκω…μαθαίνοντας»

Εργαστήριο Ανατομίας-Ιστολογίας-Εμβρυολογίας,

Αμφιθέατρο ΠΓΝΙ

17-19 Μαΐου 2019

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Εργαστήριο Ανατομίας-Ιστολογίας-Εμβρυολογίας, Τμήμα Ιατρικής, Σχολής Επιστημών Υγείας, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κόστος συμμετοχής:


Συνημμένα αρχεία:
  1. Afisa_3o_Seminario_Anatomias_05-2019