Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 17/04/2019
12:00

Τοποθεσία
Αμφιθέατρο Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου

Κατηγορία


Ο τομέας Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προσκαλούν στην Ελλάδα και έχουν την χαρά να φιλοξενούν τον καθηγητή Mark Crinson, Καθηγητή Αρχιτεκτονικής Ιστορίας στο Birkbeck (University of London) και Πρόεδρο του European Architectural History Network (Ευρωπαϊκού Δικτύου Αρχιτεκτονικής Ιστορίας) για μια σειρά ομιλιών και παρουσιάσεων στο πλαίσιο των τακτικών εκδηλώσεων που διοργανώνουν με προσκεκλημένους διεθνούς κύρους.

Εκτός από αρχιτέκτονες και ιστορικούς της τέχνης και της αρχιτεκτονικής η δουλειά του ομιλητή ενδιαφέρει ιστορικούς, ιστορικούς των πόλεων, ιστορικούς της λογοτεχνίας, καλλιτέχνες, και όλους όσους ασχολούνται με ζητήματα πολιτισμικής θεωρίας, υγιεινής, ιατρικής και περιβάλλοντος.

 

2η Ομιλία Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ώρα 12:00 με θέμα:

Devil’s Darkness: Pollution and Architecture in the ‘First Industrial City’, εγκαταστάσεις του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Αμφιθέατρο Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, Λεωφόρος Στ. Νιάρχου, Ιωάννινα 45110

 

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας/Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών

Κόστος συμμετοχής:

Σχετικός σύνδεσμος: http://hist-arch.uoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=508&lang=el


Στοιχεία Επικοινωνίας

Πρόσωπο ή Υπηρεσία: Άρης Σαραφιανός, Επικ. Καθηγητής Ιστορίας της Ευρωπαϊκής Τέχνης

Τηλέφωνο: 2651005240, 6985021433

Email: asarafia@uoi.gr


Συνημμένα αρχεία:
  1. UoI Crinson Press Release