Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 05/04/2019 - 06/04/2019
16:00

Τοποθεσία
Ξενοδοχείο «Du Lac» - Ιωάννινα

Κατηγορία


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π) καθώς και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά στην Εαρινή Συνάντηση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 05 και το Σάββατο 06 Απριλίου, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο “Du Lac”.

Διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα της Οφθαλμολογίας με θέματα χρήσιμα για όλους μας στην καθημερινή κλινική πράξη όπως, διπλωπία, γλαύκωμα, καταρράκτης, παθήσεις του αμφιβληστροειδούς, εκφύλιση της Ωχράς Κηλίδας, Αγγειίτιδες αμφιβληστροειδούς, Multi – Imaging και η συμβολή του στη διάγνωση και θεραπεία δίνοντας έμφαση στις νέες απόψεις στη διάγνωση και αντιμετώπιση των οφθαλμικών παθήσεων.

Η διοργάνωση της διημερίδας γίνεται με την πολύτιμη συνδρομή της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πιστεύω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις επί επιστημονικού επιπέδου με την ενεργό συμμετοχή όλων των συνέδρων.

Σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχετε ενεργά παρουσιάζοντας τις εργασίες σας στην Εαρινή Συνάντηση.

 Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα ερευνών, αναδρομικών μελετών ή ενδιαφέροντα κλινικά περιστατικά μόνο με τη μορφή ελεύθερης ανακοίνωσης. Οι περιλήψεις των ελεύθερων ανακοινώσεων πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση congress@conferre.gr έως τις 15 Μαρτίου.

Σχετική Ιστοσελίδα: http://www.ofedep2019.gr/

 

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
και Πρόεδρος της ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π

Χρήστος Καλογερόπουλος
Καθηγητής Οφθαλμολογίας
Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Σχετικός σύνδεσμος: http://www.ofedep2019.gr/


Συνημμένα αρχεία:
  1. ofedep2019 poster FINAL