Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 13/10/2018
19:00

Τοποθεσία
Αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» - Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία

Κατηγορία


Εκδήλωση για τα Μαθηματικά

στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της ανακήρυξης του 2018 ως «Έτος Μαθηματικών» από το Υπουργείο Παιδείας.

Το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου οργανώνουν εκδήλωση για τα Μαθηματικά στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και της ανακήρυξης του 2018 ως «Έτος Μαθηματικών» από το Υπουργείο Παιδείας.

Η εκδήλωση απευθύνεται προς τους μαθητές, τους φοιτητές και τους εκπαιδευτικούς, όλων των βαθμίδων και όλων των κατευθύνσεων, καθώς και  προς κάθε ενδιαφερόμενο, και περιλαμβάνει ομιλία και συζήτηση με το κοινό του μαθηματικού και συγγραφέα:


Τεύκρου Μιχαηλίδη
με θέμα

Μαθηματικά: Βρετανός μπάτλερ ή Δράκουλας των Καρπαθίων;     
Μια ξενάγηση στον μαγικό και τόσο παρεξηγημένο κόσμο των Μαθηματικών

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων των μαθητών, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά την περίοδο 2017–2018.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων.

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Τμήμα Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Παράρτημα Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου

Κόστος συμμετοχής: Είσοδος Ελεύθερη


Συνημμένα αρχεία:
  1. PROSKLHSH_maths
  2. AFISA_maths