Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 06/03/2017
12:00

Τοποθεσία
Βιβλιοπωλείο «Ιανός»

Κατηγορία


Ανακοινώνεται επίσημα στο πλαίσιο εκδήλωσης και συνέντευξης τύπου στην Αθήνα η διεξαγωγή του 3ου Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Σχολή Επιστημών Αγωγής, Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

3ο Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» 9-16 Ιουλίου – Άνδρος (Γαύριο)Επιπλέον, παρουσιάζεται ο συλλογικός τόμος με τις εισηγήσεις των δύο προηγούμενων Θερινών Πανεπιστημίων στην Άνδρο και την Κρήτη, που επιμελήθηκε η Επίκουρη Καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και επιστημονική υπεύθυνη του Θερινού Πανεπιστημίου κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» (Σταδίου 24), τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι. Θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γ. Καψάλης, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, Δ. Τσακνής και μέλη ΔΕΠ που συμμετείχαν στη δράση και στον τόμο.

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά (live streaming) μέσω του λινκ:
https://www.youtube.com/watch?v=YRMFwxMZqqk

 

Παρακαλούμε δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων - Σχολή Επιστημών Αγωγής Π.Τ.Ν.

Κόστος συμμετοχής:

Σχετικός σύνδεσμος: https://www.uoi.gr/events/3o-therino-panepistimio-elliniki-glossa-politismos-mme/


Συνημμένα αρχεία:
  1. 3o-tu_AFISA_3o_THERINO_TELIKO_ARXEIO
  2. 3o-tu_PROSKLHSH_TSITSANOYDH_DYPTYXH_FINAL
  3. 3o-tu_3o_THERINO_UNI
  4. 3o-tu_TSITSANOUDH_17_COVER
  5. 3o-tu_DELTIO_TYPOY_3o_THERINO_UNI