Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 03/02/2018
18:00

Τοποθεσία
Πολιτιστικός Πολυχώρος «Δημ. Χατζής», (Παλαιά Σφαγεία)

Κατηγορία


Το Σάββατο 3/2/2018, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Δημήτριος Χατζής” στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα-εκδήλωση αφιερωμένη στη ΓΥΝΑΙΚΑ και την ΠΡΟΛΗΨΗ του καρκίνου τραχήλου της μήτρας.

 

Δεδομένου ότι ο Ιανουάριος είναι αφιερωμένος παγκοσμίως στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ο Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «Είμαστε μαζί!» και η Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group) διοργανώνουν μία Ημερίδα με σκοπό την υπενθύμιση των δυνατοτήτων που υπάρχουν σήμερα για την πρόληψη αυτής της σοβαρής και δυστυχώς πολύ συχνά εμφανιζόμενης νόσου.

Η Ημερίδα με θέμα «Εξατομικευμένη ιατρική και καρκίνος τραχήλου της μήτρας στον 21ο αιώνα» θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών – Πολιτιστικός Πολυχώρος “Δημήτριος Χατζής” στις 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι ιατροί κκ. D. Mauri, Λ. Παππά, Μ. Νασιουτζίκη, Μ. Κυργίου Ε. Παρασκευαΐδης και Ε. Μπιλιράκης, και τη συζήτηση θα συντονίσουν οι καθηγητές κκ. Α. Λουφόπουλος, Α. Μπατιστάτου και Μ. Πασχόπουλος.

Η ημερίδα απευθύνεται σε επιστήμονες υγείας και στο κοινό και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση τόσο για τις τελευταίας γενιάς μεθόδους πρόληψης, που σήμερα είναι διαθέσιμες, όσο και για τις εφαρμογές εξατομικευμένης διαχείρισης των γυναικών σε θέματα παθολογίας τραχήλου.

 

Υπό την Αιγίδα:
της Ελληνικής Ακαδημαϊκής Ομάδας Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group)
του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «Είμαστε Μαζί!»

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα συνημμένα αρχεία:

.

Πηγή κειμένου: http://www.iatrikostypos.com/

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Σύλλογος Ασθενών με Νεοπλασία, Φίλων και Οικογενειών «Είμαστε μαζί!» και η Ελληνική Ακαδημαϊκή Ομάδα Μελετών στην Παθολογία Τραχήλου (HeCPA Group)

Κόστος συμμετοχής:


Συνημμένα αρχεία:
  1. 01-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ (02-ΦΕΒ-2018)
  2. 02-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (02-ΦΕΒ-2018)
  3. 03-ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (02-ΦΕΒ-2018)