Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 16/05/2019
12:00 - 15:30

Τοποθεσία
Αμφιθέατρο Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου

Κατηγορία


Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google πραγματοποιεί στα Ιωάννινα με την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας /Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου δωρεάν σεμινάριο με τίτλο » Build your Personal Brand».

Το νέο αυτό σεμινάριο υλοποιείται σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα και απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Στο νέο 3ωρο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια καλή βάση γνώσεων για το τι σημαίνει «personal brand» στο πως να το δημιουργήσουν και στο πως αυτό θα τους βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζουν τον εαυτό τους στην αγορά εργασίας. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα ασκηθούν στο πως να δημιουργήσουν ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, στο πως να διαχειριστούν το προφίλ τους στο LinkedIn, στο πως να δημιουργήσουν το ηλεκτρονικό τους portfolio καθώς και στηναξιοποίηση εργαλείων για τη βελτίωση της διαδικτυακής τους παρουσίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο Αμφιθέατρο του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου και ώρα 12.00- 15.30 (ώρα προσέλευσης 11:30).
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης από το Grow Greek Tourism Online.

Οι εγγραφές γίνονται μέσω του συνδέσμου: http://tiny.cc/zbpl5y
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τέλος, όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν κι άλλες ενότητες σχετικά με την Ψηφιακή τους Παρουσία μπορούν να δημιουργήσουν το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής τους στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό. Αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση μπορούν να πάρουν και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Πληροφορίες:
-Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/ Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων : 2651007278, 2651008455, dasta@uoi.gr

Πρόσθετες πληροφορίες


Οργάνωση: Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας/Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν


Στοιχεία Επικοινωνίας

Πρόσωπο ή Υπηρεσία: Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας - Γραφείο Διασύνδεσης

Τηλέφωνο: 2651007278

Email: dasta@uoi.gr


Συνημμένα αρχεία:
  1. D.T.Build your Personal Brand_Google.2019
  2. dasta_2
  3. GGTO Social3